Loading... Please wait...

Продукти

Изберете оригинален продукт

Уважаеми клиенти, поради зачестилите злоупотреби с нашата търговска марка West Road, както и с продаваните от нас GPS Навигационни продукти, бихме искали да Ви отправим предупреждение за особенно внимание при покупка на предлаганите от Нас продукти:

  1. Марката West Road e запазена търговска марка в Патентно Ведомство на Република България като собственик е ТЕХНОМОБИ ЕООД. 

  2. При покупка и избор на GPS навигации с марката West Road, моля проверете дали онлайн магазина от който купувате е собственост на ТЕХНОМОБИ ЕООД.

  3. При съмнение относно продавача, моля свържете се с наш сътрудник на посочен в онлайн магазин на ТЕХНОМОБИ ЕООД телефон.

  4. Ние от ТЕХНОМОБИ ЕООД винаги се стремим да предлагаме качествени продукти и услуги. Своевременната реакция при възникнали проблеми и рекламации е основен наш приоритет. Всяка покупка на продукти и услуги от съмнителни онлайн магазини несъмнено носи вреда на Вас - нашите клиенти и на Нас - като коректна фирма, целяща предоставянето на качествени продукти и услуги.

  ТЕХНОМОБИ ЕООД е директен вносител на GPS навигационни продукти с доказано качество и произход.

  Нашата цел е предоставянето на качествени продукти и услуги, както качествено и бързо гаранционно и извън гаранционно обслужване.

  Това предупреждение не цели да накърни търговските интереси на коректни фирми и наши сегашни и бъдещи партньори в сферата на GPS навигационните продукти и услуги. Основната ни цел е да предпазим нашите клиенти от злоупотреби и лоши търговски практики.